OH DENNENBOOMTAFEL

OH DENNENBOOMTAFEL

De Oh Dennenboomtafel is een pakket dat je goed voor het kerstdiner kunt gebruiken, maar als je de kaart weglaat ook prachtig is op elk ander moment van het jaar. Ik heb goud gecombineerd met koele blauw- en grijstinten, die vind ik elkaar goed aanvullen. Alle onderdelen zijn opnieuw te gebruiken, bijvoorbeeld de box van messing en glas. Daar kun je je dinerkaarsen in bewaren of andere dingen die het waard zijn te laten zien.

Naar de mogelijkheden

NATUURLIJKE TAFEL

NATUURLIJKE TAFEL

Je komt helemaal tot rust als je aan deze tafel zit. Natuurlijke materialen zoals hout, steen en jute zijn de basis. Als alle kaarsen zijn aangestoken wil je je, net als de dieren op de servetten, lekker nestelen in je stoel.

Naar de mogelijkheden

KERSTTAFEL

KERSTTAFEL

Dit pakket kan je voor je kerstdiner gebruiken, net even wat anders dan de gebruikelijke Rudolph-sfeer. (Als je ze echt mist, kun je natuurlijk een paar kerstballen uit je boom halen en op tafel leggen.)

Naar de mogelijkheden

QUOTES OP TAFEL

QUOTES OP TAFEL

Iedereen hoort wel eens een quote die hem of haar op het lijf is geschreven. Misschien heb je zelfs wel een aantal verzameld. Je kunt die van jou aan me doorgeven of je gasten vragen welke quote hen heeft geraakt. Ik laat ze drukken op ansichtkaartformaat. Op deze manier krijgt je tafel een persoonlijke draai en leer je je gasten misschien wel van een andere kant kennen.

Naar de mogelijkheden

OMAKOPJESTAFEL

OMAKOPJESTAFEL

Een klassieke tafel met rustige kleuren. De kaarsen zijn met de hand gemaakt in oma’s theekopjes en daarmee heel geschikt voor een high tea. Maar bij een diner doen ze het ook goed!

Naar de mogelijkheden

KINDERFEESTTAFEL

KINDERFEESTTAFEL

Aan deze tafel wordt het nooit saai! Speciaal gemaakt voor een kinderfeestje. Je kunt tekenen op de tafel of woorden maken met de plakletters, een trekbommetje laten knallen met de cracker die op je bord ligt en alle snoepjes opeten die erin zitten.

Naar de mogelijkheden

PAASTAFEL

PAASTAFEL

Ok, ok, je krijgt bij mij geen kerstballen bij de kersttafel, maar wel eieren op de paastafel. Alsof de kippen net over tafel zijn gelopen en hun eieren als cadeau hebben achtergelaten in de kopjes.

Naar de mogelijkheden

CONTACT


Heb je specifieke wensen of vragen over pakketten of items uit de webshop? Je kunt me mailen op info@kleedjetafel.nl of bellen/appen op 06-18093860, je krijgt dan zo snel mogelijk een reactie.

BEDRIJFSGEGEVENS


  • KLEEDJETAFEL
  • Uitveld 6
  • 3945 ET Cothen
  • 06-18093860
  • info@kleedjetafel.nl
  • KvKnummer 30251072
  • BTWnummer NL105767773B01
  • IBAN NL67 ASNB 0943032696