QUOTE TAFEL

QUOTE TAFEL

Iedereen hoort wel eens een quote die hem of haar op het lijf is geschreven. Misschien heb je zelfs wel een aantal verzameld. Je kunt die van jou aan me doorgeven of je gasten vragen welke quote hen heeft geraakt. Ik laat ze drukken op ansichtkaartformaat. Op deze manier krijgt je tafel een persoonlijke draai en leer je je gasten misschien wel van een andere kant kennen.

Lees meer

KINDERFEESTJE

KINDERFEESTJE

Aan deze tafel wordt het nooit saai! Speciaal gemaakt voor een kinderfeestje. Je kunt tekenen op de tafel of woorden maken met de plakletters, een trekbommetje laten knallen met de cracker die op je bord ligt en alle snoepjes opeten die erin zitten.

Lees meer

NATUURLIJKE TAFEL

NATUURLIJKE TAFEL

Je komt helemaal tot rust als je aan deze tafel zit. Natuurlijke materialen zoals hout, steen en jute zijn de basis. Als alle kaarsen zijn aangestoken wil je je, net als de dieren op de servetten, lekker nestelen in je stoel.

Lees meer

OMAKOPJES

OMAKOPJES

Een klassieke tafel met rustige kleuren. Met de kaarsen gemaakt in oma’s theekopjes heel geschikt voor een high tea of een stijlvol diner.

Lees meer

KLEURIGE TAFEL

KLEURIGE TAFEL

Voor wie echt iets te vieren heeft of met zijn goede been uit bed is gestapt: de kleuren knallen je tegemoet!

Lees meer

KERSTTAFEL

KERSTTAFEL

Dit pakket kan je voor je kerstdiner gebruiken, net even wat anders dan de gebruikelijke Rudolph-sfeer. (Als je ze echt mist, kun je natuurlijk een paar kerstballen uit je boom halen en op tafel leggen.)

Lees meer

PAASTAFEL

PAASTAFEL

Ok, ok, je krijgt bij mij geen kerstballen bij de kersttafel, maar wel eieren op de paastafel. Alsof de kippen net over tafel zijn gelopen en hun eieren als cadeau hebben achtergelaten in de kopjes.

Lees meer

CONTACT


Heb je specifieke wensen of vragen over pakketten of items uit de webshop? Je kunt me mailen op info@kleedjetafel.nl of bellen/appen op 06-18093860, je krijgt dan zo snel mogelijk een reactie.

BEDRIJFSGEGEVENS


  • KLEEDJETAFEL
  • Uitveld 6
  • 3945 ET Cothen
  • 06-18093860
  • info@kleedjetafel.nl
  • KvKnummer 30251072
  • BTWnummer NL105767773B01
  • IBAN NL67 ASNB 0943032696