Af en toe wil je uitpakken voor een speciale gebeurtenis en dat vieren met mensen die belangrijk voor je zijn. Daar komt een hoop bij kijken. Zoals wie komen er, wat eten we en hoe gaat het eruit zien?

Bij dat laatste help ik je graag. Samen maken we de unieke tafel die helemaal past bij jouw stijl. Eerst bespreken we je voorkeuren, dan ik maak een proef-opstelling en mail je de foto’s. Er is dan nog tijd voor aanpassingen en op de dag zelf kom ik alles dekken, zodat je daar geen omkijken meer naar hebt. Hieronder vind je voorbeelden van tafels die ik in opdracht heb gemaakt.

21 diner

21 diner

Toen Lucy 21 werd, organiseerde ze een 21diner voor haar oude schoolvrienden en haar nieuwe studievrienden. Er kwamen 18 personen eten. Ze wilde een Sex & the City-achtige stijl op tafel in combinatie met polkadots. Die kwamen terug in de servetten, ik zocht afbeeldingen van NYC-graffiti, skylines, modeschetsen, portretten en maakte daar grote confetti’s van. De vaasjes kregen een spraypaintlook (pardon my French), zilveren waxines en zwarte dinerkaarsen maakten het af. Samen met wegwerpcamera’s in een retro-jasje werd het een geslaagde avond!

Meer foto's

leestafel

leestafel

Ieder jaar geeft Saskia een etentje bij haar thuis voor vriendinnen als ze jarig is. Deze keer waren ze met 12 personen. Normaal kookt ze zelf, maar dit jaar besloot ze alles uit handen te geven; een kok kwam koken en ik deed de tafel. Ze verslindt boeken, dus ik heb alle pagina’s uit een boek gesneden en die op tafel uitgestrooid. Ik heb ze op geverfde glazen potten en papieren zakjes geplakt; overal waar je keek zag je letters. In de papieren zakjes zitten kaarsen die de hele avond branden, hoe donkerder het wordt, hoe mooier het effect. De servetten in de juiste kleurstelling kwamen er als laatste bij.

Meer foto's

CONTACT


Heb je specifieke wensen of vragen over pakketten of items uit de webshop? Je kunt me mailen op info@kleedjetafel.nl of bellen/appen op 06-18093860, je krijgt dan zo snel mogelijk een reactie.

BEDRIJFSGEGEVENS


  • KLEEDJETAFEL
  • Wijkerweg 9
  • 3947 NH Langbroek
  • 06-18093860
  • info@kleedjetafel.nl
  • KvKnummer 30251072
  • BTWnummer NL105767773B01
  • IBAN NL67 ASNB 0943032695