Laat je inspireren door complete tafels; veel onderdelen zijn ook los te koop. Kijk bij de mogelijkheden voor meer foto’s en alle info. De prijs hangt af van het aantal personen en of je er wel of niet een tafelkleed bij wil bestellen.

SIMPELE TAFEL

SIMPELE TAFEL

Met de SIMPELE TAFEL ben je zo klaar. De lopers gaan asymmetrisch over je tafel. Servies, kaarsen en bestek erbij, dat is het!

Naar de mogelijkheden

STRALENDE TAFEL

STRALENDE TAFEL

De stralende tafel is zwart, wit en roze met hout accenten. De lopers zijn van papier; de ene kant is zwart en de andere kant roze met wit. je kunt dus zelf kiezen hoe je de verdeling maakt over de tafel. Meer roze? Meer zwart? Jij bent de baas!

Naar de mogelijkheden

QUOTES OP TAFEL

QUOTES OP TAFEL

Iedereen hoort wel eens een quote die hem of haar op het lijf is geschreven. Misschien heb je zelfs wel een aantal verzameld. Je kunt die van jou aan me doorgeven of je gasten vragen welke quote hen heeft geraakt. Ik laat ze drukken op ansichtkaartformaat. Op deze manier krijgt je tafel een persoonlijke draai en leer je je gasten misschien wel van een andere kant kennen.

Naar de mogelijkheden

ROBUUSTE TAFEL

ROBUUSTE TAFEL

Ik hou van natuurlijke materialen, deze tafel is er ook weer op gebaseerd. Grove structuren van het touw, beton, het breisel op de tafel en ook de combinatie met zwart maakt het een stoer geheel. Lekker voor in de winter, maar ook op je buitentafel!

Naar de mogelijkheden

EEN TAFEL HUREN

EEN TAFEL HUREN

Wil je liever een tafel huren en niet allemaal spullen hoeven kopen, dan kan dat natuurlijk ook. Marie Kondō zal trots op je zijn! Check de mogelijkheden.

Naar de mogelijkheden

OMAKOPJESTAFEL

OMAKOPJESTAFEL

Een klassieke tafel met rustige kleuren. De kaarsen zijn met de hand gemaakt in oma’s theekopjes en daarmee heel geschikt voor een high tea. Maar bij een diner doen ze het ook goed!

Naar de mogelijkheden

NATUURLIJKE TAFEL

NATUURLIJKE TAFEL

Je komt helemaal tot rust als je aan deze tafel zit. Natuurlijke materialen zoals hout, steen en jute zijn de basis. Als alle kaarsen zijn aangestoken wil je je, net als de dieren op de servetten, lekker nestelen in je stoel.

Naar de mogelijkheden

KERSTTAFEL

KERSTTAFEL

Dit pakket kan je voor je kerstdiner gebruiken, net even wat anders dan de gebruikelijke Rudolph-sfeer. (Als je ze echt mist, kun je natuurlijk een paar kerstballen uit je boom halen en op tafel leggen.)

Naar de mogelijkheden

OH DENNENBOOMTAFEL

OH DENNENBOOMTAFEL

De Oh Dennenboomtafel is een pakket dat je goed voor het kerstdiner kunt gebruiken, maar als je de kaart weglaat ook prachtig is op elk ander moment van het jaar. Ik heb goud gecombineerd met koele blauw- en grijstinten, die vind ik elkaar goed aanvullen. Alle onderdelen zijn opnieuw te gebruiken, bijvoorbeeld de box van messing en glas. Daar kun je je dinerkaarsen in bewaren of andere dingen die het waard zijn te laten zien.

Naar de mogelijkheden

KINDERFEESTTAFEL

KINDERFEESTTAFEL

Aan deze tafel wordt het nooit saai! Speciaal gemaakt voor een kinderfeestje. Je kunt tekenen op de tafel of woorden maken met de plakletters, een trekbommetje laten knallen met de cracker die op je bord ligt en alle snoepjes opeten die erin zitten.

Naar de mogelijkheden

KLEURIGE TAFEL

KLEURIGE TAFEL

De kleurige tafel: voor wie echt iets te vieren heeft of met zijn goede been uit bed is gestapt: de kleuren knallen je tegemoet! Vrolijk de saaiste winterdag op of maak de mooiste zomerdag next level!

Naar de mogelijkheden

CONTACT


Heb je specifieke wensen of vragen over pakketten of items uit de webshop? Je kunt me mailen op info@kleedjetafel.nl of bellen/appen op 06-18093860, je krijgt dan zo snel mogelijk een reactie.

BEDRIJFSGEGEVENS


  • KLEEDJETAFEL
  • Wijkerweg 9
  • 3947 NH Langbroek
  • 06-18093860
  • info@kleedjetafel.nl
  • KvKnummer 30251072
  • BTWnummer NL105767773B01
  • IBAN NL67 ASNB 0943032695